Címlap

Baczkóné Tari Tina

 

Baczkóné Tari Tina

Zenei tanulmányaimat a Bátorterenyei Állami Zeneiskolában kezdtem el zongora ill. furulya tanszakon  1980-ban. Ángyán Károlyné, Várakozó Andrea majd Balázs Ferenc növendékeként. 1988-92-ig a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában jártam Papp Gábor növendékeként. Folytattam Miskolcon a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán B. Kiss Katalin növendékeként 1992-1996.ig zongora szakon. 1996-ban szereztem zongoratanári és kamaraművészi diplomát.

Már a főiskolai éveim alatt is tanítottam (abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a zseniális pedagógusok irányításával taníthattam. Megemlíteném Zsinárné Nagy Marika nénit, akitől rendkívül sokat tanultam.

Szikszón, Miskolcon és Kistarcsán is tanítottam párhuzamosan még le nem diplomáztam.

Diploma után feleségül mentem „kedvenc” klarinétosomhoz Baczkó Istvánhoz és 1996/97-es tanévet már a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskolában kezdtem.

Tanítottam a Telepi utcai kihelyezett tagozaton, majd 4 gyermekem születése után a Köztelek utcában. Jelenleg a Kőrösi Csoma Sándor Kéttannyelvű Általános Iskolában tanítok 20 tehetséges zongoristát és trombitás növendékeket kísérek zongorán.
 
Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Keresés

Belépés

Szavazások

Ki olvas minket

Oldalainkat 36 vendég böngészi

Partnereink

Ferencvárosi Önkormányzat

Partneriskolánk:
Debreceni Egyetem


Somogy Design